Paragraphs
Tekst

Instructie / Clinics / Uw paard laten trainen

Instructie:
Wij bieden u als ruiter kwalitatief hoogwaardige instructie, gericht op de wedstrijdsport. Heeft u de intentie om wedstrijden te rijden en u verder te ontwikkelen dan bent u van harte welkom. Wij werken op basis van optimaal gevoel en vertrouwen tussen ruiter en paard.

Wij geloven erin dat dat nodig is voor het behalen van elke prestatie te paard. Van Delft & Van Der Lee Horses wil iedere ruiter, op zijn of haar niveau met enthousiasme begeleiden en wij streven er naar om u de paardensport optimaal te laten beleven. Wilt u gericht trainen en heeft u een specifiek doel voor ogen, wij zijn graag bereid te bekijken of deze doelstellingen reëel zijn.

Samen met u maken wij een planning om uw doelen te behalen en zullen wij de vorderingen met regelmaat evalueren. Op onze accommodatie zijn alle faciliteiten aanwezig om optimaal te kunnen trainen. Tevens kunt u gebruik maken van een uitgebreid pakket aan diensten: stalling, training van de paarden, dagelijkse begeleiding, en het begeleiden van combinaties op wedstrijden.

Maar ook het aankopen van een geschikt paard, passend bij zowel de ruiter als zijn of haar sportieve doelstellingen. Bij desbetreffende menu’s vind u meer informatie over deze diensten.

 

Afbeelding
Text


van Delft & van der Lee horses verzorgen ook clinics. Wij kunnen bij u op stal de volgende clinics verzorgen:
 

Tekst

DENISE VAN DER LEE ​

  • Dressuur: van beginnende/jonge tot ver opgeleide combinaties.
  • 45 min.
  • max. 3 combinaties per tijdsvak.
  • elk niveau.
  • zowel proef als trainingsgericht.

 

Afbeelding
Tekst

NICK VAN DELFT

  • Springen: van groene/jonge tot ver opgeleide combinaties.
  • 45 min.
  • max. 3 combinaties per tijdsvak.
  • elk niveau.
  • zowel concours als trainingsgericht.

 

Afbeelding
Tekst

Combinatie clinic

Tijdens de combinatie clinic wordt er eerst een parcours (of enkele hindernissen) gesprongen, zowel Denise als Nick zullen daarbij mee kijken. Na dit “rondje” zal de combinatie eerst dressuurmatig aan de slag gaan met Denise. Zij zal n.a.v. het zojuist gesprongen parcours de combinatie voorzien van dressuurmatige training. Hierbij zullen harmonie, souplesse en ontspanning centraal staan. Daarna neemt Nick het over en zal de combinatie wederom het parcours gaan springen, maar dit keer onder begeleiding van Nick.

Ook Nick zal de nadruk leggen op de harmonie, ontspanning en souplesse, alleen dan nu in het parcours. Deze optie biedt u als combinatie, de mogelijkheid de kennis van zowel een professionele dresuuramazone als een springruiter in één clinic te vergaren.

*BEST OF BOTH WORLDS*

 

Afbeelding