Paragraphs
Tekst

DENISE VAN DER LEE

"Ik vind het belangrijk, om een paard tevreden te houden. Zelf zorg ik voor genoeg afwisseling in de training. Ze gaan mee naar het bos, maak zo af en toe een sprongetje en ook staan ze bij mij allemaal dagelijks in de paddock of op de wei. Ik bekijk iedere combinatie als individu. Wat bij de één werkt, kan bij de ander niet passen. Ik geloof heilig, in samenwerken met je paard. Ik vind het belangrijk een team te vormen, afdwingen komt in mijn training dan ook niet voor. It takes two to tango!"

Door haar jarenlange wedstrijdervaring in zowel de breedtesport als nationale dressuur heeft zij veel kennis, inzicht en gevoel ontwikkeld voor het paardrijden. Deze ervaring gaat van het opleiden en uitbrengen van het jonge, talentvolle paard tot het verder opgeleide paard op nationaal en internationaal niveau. Bent u op zoek naar begeleiding door een enthousiaste en talentvolle instructrice met de nodige ervaring in het rijden, maar ook in het geven van instructie aan zowel beginnende als wedstrijdcombinaties? Dan bent u bij Denise van der Lee aan het goede adres.

Afbeelding
Tekst

NICK VAN DELFT

Vertrouwen is alles! "In mijn eigen training, zorg ik er altijd voor dat het paard zich fijn voelt. Ik vind dit dan ook één van de belangrijkste aspecten als ik een combinatie train. Ik ga voor het maximale. En streef ernaar dat elke combinatie, met een fijn gevoel kan terug kijken op de training. Ik denk altijd maar zo, Rome is ook niet in één dag gebouwd. Om optimaal te kunnen presteren, is wederzijds vertrouwen het belangrijkste". Nick heeft door zijn jarenlange ervaring en actuele deelname aan internationale concoursen een enorme affiniteit met de ontwikkelingen in de wedstrijdsport.

Hiernaast dragen het aan- en verkopen en de training van talentvolle (jonge), sportpaarden bij aan de voortdurende ontwikkeling van zijn "horsemenship". Nick van Delft zijn kwaliteiten als instructeur worden gewaardeerd door privé-klanten. Daarmee beschikt hij over de nodige ervaring. Bent u op zoek naar een talentvolle, enthousiaste springinstructeur, met aandacht voor een goede dressuurmatige basis, (wedstrijdgerichte) begeleiding en een juiste ontwikkeling van zowel ruiter als paard, dan bent u bij Nick van Delft aan het goede adres

Afbeelding