Paragraphs
Tekst

Bent u op zoek naar een paard?

Wij weten uit ervaring dat dit soms kan voelen, alsof u opzoek bent naar een speld in een hooiberg. Daarom bieden wij u de mogelijkheid dit proces voor u te begeleiden. Wij luisteren naar uw wensen en kunnen ook meteen een inschatting maken of deze haalbaar zijn.

Ons doel is voor u niet “een paard te vinden” maar HET paard te vinden. Wij gaan voor u op pad en zullen meerdere paarden bekijken/proberen passend in uw profiel. Vinden we een paard dat net afwijkt van uw wensen, maar denken wij dat het weleens een match zou kunnen zijn, dan zullen we (in overleg met u) dit paard toch bezichtigen.

Van alle paarden die wij voor u bezichtigen maken wij uiteindelijk een selectie. De uiteindelijke selectie ( 3 tot 5 paarden), zullen wij vervolgens gezamenlijk met u gaan bekijken. Hebben we een paard gevonden dat aan uw wensen voldoet? Dan kunnen wij u helpen met de volgende stappen. Denkt u hierbij aan: onderhandelen, keuringen en een eventuele aankoop procedure.

Afbeelding
Tekst

Wij kijken graag met u mee!

Heeft u al een paard gevonden, maar bent u nog niet zeker of het “het paard” is? Ook dan kijken we graag met u mee. En kunnen wij (samen met u), beoordelen of het het juiste paard is. En mocht u het prettig vinden, kunnen we met u mee om het paard te bekijken/proberen.

U heeft een paard gevonden en aangekocht? Ook hierbij kunnen we u begeleiden. Door middel van lessen en eventueel trainen van uw paard, kunnen wij u helpen een hechte combinatie te worden. Meer informatie of een afspraak maken? Belt u ons gerust!

Afbeelding